خامه آشپزی

خامه تجاری و باصرفه مخصوص رستورانها , اشپزخانه ها و مراکز تهیه غذا

۳ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

انواع غذاها با خامه اشپزی

لیستی از غذاهای را که میشود با خامه اشپزی درست کرد در زیر می بینید .

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی محمدی نژاد

خامه ترش

خامه ترش یک محصول تولید شده از شیر است که حاصل فرایند تخمیر خامه ساده، به وسیله نوعی  از باکتری که باعث تشکیل اسید لاکتیک در خامه می‌شود، ایجاد می شود . کنش باکتری در این فعالیت شیمیایی که باعث ترشیدگی و تغلیظ  خامه می شود  می‌تواند به صورت طبیعی یا به وسیله انسان صورت گیرد. اسم این نوع خامه از به وجود امدن اسید لاکتیک در حاصل تخمیر باکتری، منشأ می‌گیرد که باعث ترش شدن خامه می شود . نامیده می‌شود.  مزه این خامه ترش ، ترش ملس است. .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی محمدی نژاد

خامه اشپزی پاستوریزه و هموژنیزه

خامه اشپزی


مشخصات 

حجم : یک لیتر برابر با یک کیلو گرم

تعداد در بسته : 12 عدد

شرکت تولیدی : کارخانه پگاه تبریز

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
مهدی محمدی نژاد